MKB

Kan jouw pand of werkruimte wel een likje verf of groot onderhoud gebruiken? De uitstraling van je bedrijfspand is het visitekaartje, dus het is belangrijk dat dit er professioneel en afgewerkt uit ziet. Wij helpen bij zowel de binnen- als de buitenkant van jouw bedrijfshal, kantoorpand of gebouw. Daarnaast verzekeren wij je van een duurzaam en prachtig eindresultaat!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 08881

Zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid

Wij zorgen dat jouw wens centraal staat en zorgen dat de werkzaamheden planmatig en met de juiste kwaliteit worden uitgevoerd. Dit doen we met de juiste kennis, technieken, materialen en mensen. 

Wij voeren alles op professionele wijze uit en voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen. Met het OnderhoudNL keurmerk geven wij jou zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.
Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 00196

Onze specialisaties

Onze specialisaties bestaan uit de breedste zin van het woord: schilderwerkzaamheden, wandafwerking, beglazing of spuitwerk

Daarnaast kijken wij verder dan dat. Het in kaart brengen van gebouwen, doen van inspecties, alles organisatorisch regelen en meedenken, plannen, calculeren, kijken waar het slimmer en beter kan: dat is waarin wij meerwaarde kunnen bieden voor jou.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden en stemmen alles duidelijk met elkaar af. Een afspraak is een afspraak en bij ons weet je precies waar je aan toe bent.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 08129

Diverse branches

Heb je een nieuw winkelfiliaal dat geschilderd moet worden, een compleet bedrijfspand, kantoorgebouw, loods, school of supermarkt? Voor ons is geen project te klein of te groot. Ook met het binnenschilderwerk van horecagelegenheden zoals restaurants, hotels of wellness zijn wij bekend. Met onze jarenlange ervaring in verschillende branches kunnen wij inspelen op de specifieke behoeften bij de meest uiteenlopende projecten.


Benieuwd naar onze projecten en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 07947