Onderaannemer worden?

Als onderaannemer, wij noemen het liever partner, bij Lefering krijg je de kans om deel uit te maken van ons team van professionals. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen voor al onze disciplines die ervaring heeft en verantwoordelijk kan en wil nemen. Denk jij dat jij dit bent? Wij spreken jou graag!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 00230

Voeg jij je toe aan ons team?

In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van verschillende taken, afhankelijk van de projecten waar je aan werkt. Je zult nauw samenwerken met ons team en onze andere onderaannemers om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen budget worden afgerond.

We zoeken iemand met ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden als onderaannemer, bij voorkeur in de bouw- of constructie-industrie. Je moet ook in staat zijn om zelfstandig te werken en om te gaan met de dagelijkse uitdagingen die deze functie met zich meebrengt.

Als onderaannemer bij ons bedrijf krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen een professioneel en dynamisch team. Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Kom met ons in contact!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09076 1