Co-maker voor aannemers

Renoveren, nieuwbouw, onderhoud, een service klus of een grote verbouwing; wat je plannen ook zijn, bij Lefering hebben we alle disciplines in huis. Ons team van 30+ vakmensen heeft korte lijnen, kan daardoor werkzaamheden perfect op de rest afstemmen en heeft veel kennis en kunde. Een recept voor succesvolle samenwerkingen! Wij denken met je mee over het hele plaatje, geven advies en bieden écht meerwaarde. En dat los van de kwaliteit die we leveren!

Projectoverleg op locatie Lefering

Samenwerken met aannemers van A tot Z

Bij Lefering zijn we gespecialiseerd in schilderwerk, wandafwerking, spuitwerk en beglazing. Maar we gaan verder dan vakwerk. 

Schakel je als aannemer ons in, dan denken we mee over het geheel en geven we eerlijk advies. Geen samenwerking met meerdere partijen waardoor planningen uitlopen of afspraken niet nagekomen worden. Wij calculeren, plannen, organiseren, communiceren, voeren uit en leveren nazorg gedurende het gehele project.

Werkzaamheden naadloos op elkaar aangesloten

Schakel je ons in, dan zorgen wij dat het project in goede banen wordt geleid. Dankzij een intensieve samenwerking met Lurvink Afbouw kunnen wij stuc- en schilderwerk volledig op elkaar afstemmen. Met een naadloze planning en hoge kwaliteit als resultaat. En een samenwerking met tevreden opdrachtgevers, aannemers, partners en medewerkers!

Benieuwd welke mooie projecten we al mochten uitvoeren?

Lurvink afbouw en Lefering

Het totaalpakket van ons schildersbedrijf

Meer dan een likje verf. Schakel je Lefering in, dan geniet je van een totaalpakket.

Transparantie in kosten en processen voor een optimale samenwerking.

Kennis, ervaring en kunde om het hele project aan te pakken en in goede lijnen te leiden.

Sparpartner voor de calculatiefase, prijsstelling en het plan;

➢ Snel schakelen op grote en kleine projecten

➢ Een netwerk van vakmensen om ons vaste team heen, waardoor we flexibel zijn en veel capaciteit kunnen bieden.

Samenwerking aannemer en partner

Neem contact op en start met samenwerken

We zijn er op het juiste moment, met de juiste mensen. Kan het anders, slimmer, mooier of goedkoper? Dan laten we je dat weten. Het liefst schuiven we dan ook al in een vroeg stadium aan bij aannemer en opdrachtgever. Zo kunnen we écht meerwaarde bieden.

Ben je benieuwd wat wij voor en met jou kunnen betekenen of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen?