Service

Speciaal voor aannemers en zakelijke opdrachtgevers hebben wij een speciale 'service' organisatie ingericht, om zogenaamd 'bonnenwerk' uit te voeren. Of het nu gaat om op korte termijn een badkamerplafond te spachtelen en te sauzen, een breukruit te vervangen, op korte termijn een wand voorzien van een speciaal patroon, etc. etc., wij pakken de melding direct op en gaan voor actie! Wij staan voor jou klaar voor schilderwerk, wandafwerking, beglazing, vloercoating en spuitwerk.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 00568

Langdurige samenwerking

Wij willen het beste voor onze opdrachtgevers en doen daar alles aan. Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent door duidelijke en transparante communicatie. Van begin tot eind zijn wij je vaste aanspreekpunt voor jouw project en geven wij jou advies en ondersteuning. Ons streven is een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers, partners, en leveranciers.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 07773 1

Kwaliteitsnormen en keurmerken

Bij ons heb je zekerheid dat je zaken doet met een degelijk en vertrouwd bedrijf. Wij voldoen aan alle belangrijke kwaliteitsnormen en keurmerken. Met een team van zo’n 30 vakspecialisten doen wij er alles aan om het eindresultaat naar jouw wensen te krijgen. 

Bij ons heb je alle werkzaamheden bij één bedrijf en ben je verzekerd van kwaliteit, garantie en uitstekende service. 

➢  Kwaliteit; vakmensen, kwaliteitsverf en de beste materialen;

➢  Garantie; jarenlange garantie op het uitgevoerde werk;

➢  Uitstekende service; over een paar jaar is jouw pand nog steeds in perfecte staat.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 00044

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij helpen je graag. 

Web Only Lefering Niice Digital Marketing 09390