Nieuwbouw

Ben je op zoek naar een partner voor beglazing, schilderwerk of wandafwerking van een nieuwbouwproject? Onze ervaren vakmensen brengen ieder nieuwbouwproject tot een goed einde. Wij denken met je mee bij alle belangrijke keuzes omtrent een nieuwbouwproject, zowel tijdens het calculeren als tijdens de uitvoering.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09574

Geen enkel project is te groot of te klein voor ons

Bij de oplevering van een nieuw bedrijfspand, gebouw of woning komt het echte werk pas kijken: het netjes afwerken. Wij hebben hier jarenlange ervaring in. Wij calculeren, of het nu gaat om een nieuw te bouwen gemeentehuis, een sporthal, een bedrijfsgebouw of een woonhuis, het uit te voeren werk tot in detail uit. Hierdoor wordt zowel voor ons als voor jouw als opdrachtgever transparant inzichtelijk gemaakt wat het uit te voeren werk gaat kosten.

Buiten de schilderwerkzaamheden is ons bedrijf ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden zoals wandafwerking, beglazing en spuitwerk. Alles kan volledig door ons worden uitgevoerd.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 07926

Werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd

Wij hebben alles in huis, maar gaan een stapje verder. Door een intensieve samenwerking met Lurvink Afbouw zorgen wij ervoor dat zowel stuc- als schilderwerk volledig op elkaar wordt afgestemd. Denk hierbij ook aan buitengevelisolatie systemen, sauswerk van nieuw gestucte gevels (gevelcoating), aanbrengen van vloercoating en dakcoating.

Wij zijn de partner die met je meedenkt tijdens het gehele proces en al jouw werkzaamheden uit handen kunnen nemen. Met een team van zo’n 30 vakmensen beschikken wij over alle kennis en kunde, zijn de lijnen kort en worden de werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 00301

Voor wie?

Door onze planmatige aanpak en jarenlange ervaring, zijn wij in staat de werkzaamheden snel en efficiënt te laten verlopen. Dit doen wij voornamelijk voor aannemers en bouwbedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE), vastgoedeigenaren, instellingen/overheid, zakelijke bedrijven en particulieren.


Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Web Only Lefering Niice Digital Marketing 09081