Schilderwerk

Is jouw vastgoed, bedrijfspand, gebouw, kantoor of woning toe aan een professionele schilderbeurt? Wil je gegarandeerd goed eindresultaat van schilderwerk? En wil je er zeker van zijn dat de juiste materialen worden gebruikt? Met meer dan 160 jaar aan ervaring zijn wij dé partner voor jouw klus!

Buitenschilderwerk onderhoud Lefering

Binnen- en buitenschilderwerk

In opdracht van aannemers, bedrijven, gemeenten, woningcorporaties, instellingen of particulieren voeren wij zowel binnen- als buitenschilderwerk uit. De werkzaamheden kunnen kleinschalig zijn of projectmatig. Of het om nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud of service gaat: wij zorgen voor kwaliteit zodat je pand lang mee gaat.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 08675

Vakkundig onderhoud

Al ons schilderwerk wordt uitgevoerd met de beste materialen en onder de garantievoorwaarden van OnderhoudNL. Door schilderwerk goed te onderhouden is jouw pand beter beschermd tegen vocht en weersomstandigheden. Dit komt de levensduur van jouw gevel, kozijn of deuren ten goede. Tijdig onderhoud voorkomt ook extra kosten. Wij bieden de juiste service voor het beste resultaat. 


De voordelen:

➢ Je bespaart tijd; door jarenlange ervaring hebben wij de klus zo geklaard

➢ Verzekerd van kwaliteit; wij zijn een professioneel bedrijf met kennis en jarenlange ervaring

➢ Veiligheid; wij kennen en beschikken over de juiste veiligheidsprocedures

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 08974

Het doel is een optimaal eindresultaat

Wij werken transparant en met eerlijke prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het doel is een optimaal eindresultaat, waarbij zowel de opdrachtgever als onze medewerkers tevreden zijn.

Bekijk onze projecten voor een impressie van onze werkzaamheden.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09706