Buitenschilderwerk

Deuren, dakranden en -trimmen of kozijnen schilderen buiten, door jouw pand of woning een nieuwe lik verf te geven, pas je de hele uitstraling aan. Bij Lefering nemen we je al jouw buitenschilderwerk graag uit handen. Altijd met de juiste materialen, in de juiste omstandigheden en met gegarandeerd goed eindresultaat.

Lefering apeldoorn38

Vakkundig onderhoud van schilderwerk buiten

Wist je dat verf een beschermende functie heeft voor je pand? Door goed onderhoud van je schilderwerk blijft het gebouw beschermd tegen vocht, weersomstandigheden en andere schade. Houd je schilderwerk buiten bij en je gevel, kozijnen en deuren gaan langer mee. Is jouw pand toe aan onderhoud, ben je klaar voor een andere kleur en heb je zelf geen tijd? Wij onderhouden jouw schilderwerk buiten, voor een schitterend resultaat keer op keer.

Combineer binnen- en buitenschilderwerk

Schilderwerk buiten opfrissen? Pak direct je schilderwerk binnen mee! Dat scheelt gedoe en betekent dat je sneller klaar bent.


Met een team van meer dan 30 vakmensen gaan wij elke dag weer voor kwaliteit. Voor jouw schilderwerk buiten én binnen. En dat levert mooie plaatjes op! Bekijk resultaten van onze eerdere projecten en lees er alles over.

Gebogen ruiten vervangen

Vraag een offerte aan voor je buitenschilderwerk

Als schildersbedrijf verzorgen we de complete afwerking van jouw pand. Wil je een groot project starten en heb je een partner nodig voor schilderwerk buiten? Voor spuitwerk, wandafwerking of beglazing? Wij staan voor je klaar en denken met je mee.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij helpen je graag verder!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 08754