Wandafwerking

Naast schilderwerk, spuitwerk en beglazing kun je bij ons ook voor wandafwerking terecht. Met onze kennis en vakmanschap kunnen wij de volledige wandafwerking voor je regelen, waar je jarenlang plezier van zult hebben. Wij werken voor aannemers, vastgoedeigenaren, Vereniging van Eigenaren (VVE), instellingen, bedrijven en particulieren.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 00716

Tal van mogelijkheden

Wandafwerking is een breed begrip. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw plafond of wand mee af te werken. Elk type wandafwerking heeft zijn eigen charme. De wandafwerking bepaalt een groot deel van de uitstraling en het zorgt voor sfeer. Het is dan ook belangrijk dat dit goed gebeurt.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 08607

Altijd het beste resultaat

Voordat je wand mooi afgewerkt kan worden, moeten de muren of plafonds eerst gestuct worden. Door intensieve samenwerking met Lurvink Afbouw zorgen wij ervoor dat zowel stuc- als schilderwerk volledig op elkaar wordt afgestemd. Na het stucen is de wand klaar om te worden geschilderd of behangen. Denk aan sauswerk en het aanbrengen van glasweefsel-, vlies-, of fotobehang. Welke afwerking je ook kiest, dankzij onze jarenlange ervaring en benodigde certificaten zorgen wij voor het beste resultaat.

NII00927

Creativiteit kent geen grenzen!

Wij helpen je met het adviseren van het meest geschikte materiaal of bijvoorbeeld de kleur. Dit doen wij met de juiste materialen en technieken. Wij zorgen ervoor dat alles professioneel wordt uitgevoerd.

Heb je zelf een eigen design of andere plannen in gedachten voor je wandafwerking? Voor vrijwel iedere variant van wandafwerking kun je bij ons terecht. Creativiteit kent geen grenzen! Wij denken graag met je mee.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ook onze projecten om te zien wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 00751