Particulieren

Advies op het gebied van beglazing nodig, of is jouw woning toe aan onderhoud of een nieuwe frisse uitstraling? Op de particuliere markt zijn wij actief in zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Je kunt ervoor kiezen om het schilderwerk zelf te doen, maar als je jarenlang van je schilderwerk wilt genieten, kun je ook een allround schildersbedrijf zoals ons inschakelen!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09569

Is je woning toe aan een frisse uitstraling?

Iedere woning heeft onderhoud nodig. Wanneer je dit regelmatig en op een goede manier doet, groeit je woning in waarde. Met het juiste schilderwerk zorg je ervoor dat weersinvloeden geen kans krijgen. De kwaliteit en vakmanschap zorgen ervoor dat je woning maximaal beschermd is. Een vakkundige voorbehandeling van de ondergrond is namelijk net zo belangrijk als het aflakken, en geeft daardoor een langere levensduur. Onze schilders zijn vakmensen en voeren zowel binnen- als buitenwerk uit, zodat jij nog jarenlang plezier hebt van je woning. 

Daarnaast zijn wij specialist in het leveren en plaatsen van beglazing, in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan isolatieglas (HR++), triple glas, brandwerend glas, veiligheidsglas, etc., niks is ons onbekend. Wij helpen jou met het verduurzamen van jouw grootste bezit.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09737

Wat mooi is, wil je ook mooi houden

Van schilderwerkzaamheden in de breedste zin van het woord, tot spuitwerk, beglazing of wat je wens ook is: wij helpen je graag in al het onderhoud van je woning. Denk aan compleet onderhoud, afwerking van kozijnen, deuren, ramen en plafonds: wij doen er alles aan om jouw huis mooier te maken.


Wij genieten ervan als een woning met veel zorg en aandacht geschilderd is. Want wat mooi is, wil je ook mooi houden.

Neem een kijkje tussen onze projecten!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09574