Beglazing

Je woning verduurzamen, een bedrijfspand renoveren of beschadigde ruiten vervangen? We staan klaar om jouw beglazingsproject tot een succes te maken. Je kunt bij Lefering terecht voor alle soorten glas en voor zowel grote als kleine projecten.

Beglazing vervangen

Alles over beglazing plaatsen of vervangen

Beglazing is een functioneel onderdeel van je woning of (bedrijfs)pand. Maar het is ook van grote invloed op de uitstraling van de ruimte én je comfort en energierekening. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken als het gaat om beglazing.

Wij verzorgen alles op het gebied van beglazing. Van advies over het juiste glaswerk en subsidies tot calculeren en inmeten. En van het vervangen of plaatsen van het glas tot de afwerking. Op zoek naar de juiste oplossing voor jouw pand en wensen? We adviseren we je van A tot Z. Met onze jaren van ervaring in glaswerk kunnen we helpen de oplossing te kiezen en realiseren die bij jou past!

Gebogen ruiten vervangen

Van monumentenglas tot triple beglazing

Zoek je naar glas voor het monumentale pand dat je opknapt, of wil je de best isolerende beglazing om je woning te verduurzamen? Is een van je ruiten beschadigd en wil je deze vervangen, of wil je een glazen douchewand plaatsen? Je kunt bij ons terecht voor alle soorten beglazing. Voor grote en kleine opdrachten.

Beglazing is een vak apart. Glas is in vele soorten en varianten beschikbaar en iedere soort heeft een eigen functie of kenmerk. Denk aan isolatieglas, veiligheidsglas, glas in lood of hardglazen elementen. Ons team beschikt over de juiste kennis en apparatuur voor al je glaswerk.

Beglazing plaatsen binnen

Vraag een offerte aan voor het plaatsen of vervangen van glas

Als schildersbedrijf verzorgen we de complete afwerking, van het inmeten tot het afkitten van de beglazing en het afwerken van de kozijnen. Bovendien bieden we glasreparatie en herstel bij schade aan je beglazing. Zo ben je verzekerd van een perfect eindresultaat.

Heb je een beglazingsproject op de planning staan of nu vervanging nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen over beglazing

Wat kost glas vervangen bij Lefering?

De kosten voor het vervangen van glas zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wil je bijvoorbeeld beglazing voor dubbel glas vervangen of voor triple? En hoeveel ruiten moeten vervangen worden? Vraag een offerte aan voor glas vervangen en wij werken het voor je uit.

Wanneer moet je dubbel glas vervangen?

Dubbel glas heeft hogere isolatiewaarden dan enkel glas, maar minder dan bijvoorbeeld triple. Wil jij jouw huis verduurzamen en het binnenklimaat comfortabeler maken, dan is glaswerk een goede verbetering om mee te beginnen.

Moet ik glaswerk combineren met jullie andere diensten?

Nee, wij staan voor al je glaswerk klaar. Of de klus nu klein is of groot. Dat betekent dat je niet ook voor schilderwerk, wandafwerking of spuitwerk hoeft te kiezen. Pak je het hele pand aan, dan raden we dit wel aan!