Soorten glaswerk

Je hebt een nieuwe beglazing nodig voor je schoolgebouw, woning, kantoorpand of vastgoedproject. Glaswerk dat past bij het gebouw, past bij jouw wensen en dat zonder kopzorgen voor jou geplaatst wordt. Bij Lefering pakken we je vraag van A tot Z aan, van advies tot afwerking. Om welke soort beglazing het ook gaat! Om je een idee te geven van de mogelijkheden en de verschillen uit te leggen, delen we deze blog over de verschillende soorten glaswerk en isolerende beglazing.

Web Only Lefering Niice Digital Marketing 03051

Isolerende beglazing voor verduurzaming

Het plaatsen van isolerende beglazing is een effectieve manier om de energie-efficiëntie van je woning te verbeteren en zo bij te dragen aan verduurzaming. Dat betekent een lagere energierekening, een comfortabel binnenklimaat en minder belasting van het milieu.

Dit zijn de opties:

  • Isolerend dubbelglas

  • Dubbele beglazing ofwel HR isolerend dubbelglas (HR++)

  • Triple beglazing ofwel HR drievoudig isolatieglas (HR+++)

  • HR isolerend monumentenglas

  • BENG Glas

Zoek je naar enkel glas voor een authentieke uitstraling, of ga je voor isolatie met één van de soorten isolerende beglazing en geniet je van subsidies?

Beglazing die dient als bescherming

Glas is meer dan een venster. Glas kan jou of je waardevolle items beschermen. Denk aan zonwerend glas, geluidswerend glas, maar ook brandwerend glas, inbraakwerend glas en veiligheidsglas. Wij kunnen je adviseren over de speciale eigenschappen die het glas voor jouw pand moet hebben. Heb je bijvoorbeeld aan dubbel glas genoeg, gaan we voor inbraakwerend glas, of profiteert jouw pand echt van veiligheidsglas, bijvoorbeeld in het geval van een bank? De opties zijn uiteenlopend, dus neem contact op met je wensen!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 07555

Monumentenglas voor historische panden

Wanneer je je werpt op het restaureren of renoveren van een historisch pand, ben je gebonden aan strenge regels. Ook wat betreft de beglazing! Daarom zijn er verschillende soorten monumentenglas op de markt, met enkel en dubbel glas. Dit glas doet geen afbreuk aan de integriteit van het pand.

Web Only Lefering Niice Digital Marketing 02959

Voor welke glassoort ga jij?

Glazen balustrades, douchewanden, dakbeglazing… Voor elk beglazing project hebben wij een passende oplossing. Altijd met maatwerk, altijd met advies van begin tot eind. Laat ons weten wat je vraag is, dan denken wij met je mee!