Spuitwerk

Spuitwerk is een vak apart! Het vergt veel materiaal- en productkennis en de juiste ervaring, maar ook de installaties en het materieel moet modern geoutilleerd en van hoog niveau zijn. Wij beschikken over een moderne spuiterij die aan alle eisen voldoet, maar kunnen ook op locatie jouw wanden, plafonds, kozijnen, ramen, deuren, damwanden, gevels, daken en vloeren voorzien van hoogwaardig spuitwerk.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 00462

Onze spuiterij

Onze spuiterij beschikt over ca. 600m2 oppervlakte, dat tevens een grote opslagruimte voor ons biedt. Onze spuitcabine en installaties zijn modern en voldoen aan de strenge milieu- en kwaliteitseisen van deze tijd waardoor wij in staat zijn om ongeëvenaard spuitwerk te leveren voor onder meer de;

➢ Bouwsector; deuren, kozijnen, half- en eindfabricaten, vloerplinten, aftimmeringen, meubilair, etc.

➢ Particuliere sector; deuren, keukens, keukenkasten, meubelen, radiatoren, etc.

➢ Industriële sector; displays, seriematige afwerking van half- en eindfabricaten, winkelinterieur, horeca meubilair, etc.

Veel vaste opdrachtgevers maken al gebruik van onze diensten op het gebied van spuitwerk. Wij nodigen jou graag uit bij ons om hierover meer te vertellen!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09048

Spuitwerk op locatie

Spuitwerk kan op locatie een kostenbesparing zijn ten opzichte van traditioneel schilderwerk en wandafwerking. Iedere situatie, ieder project is uniek waarvoor wij altijd een passende oplossing zoeken. Steeds vaker krijgt spuitwerk de voorkeur, zoals het spuiten van duizenden meters wanden en plafonds in grote utiliteitsprojecten, maar ook het spuiten van een trappenhuis in een woonhuis of het reinigen en spuiten van damwanden aan bedrijfsgebouwen. 

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09196

Combinatie spuiterij en schilderwerk

Tijdens een renovatie of nieuwbouwproject combineren wij vaak het schilderwerk met spuitwerk in onze spuiterij. Denk hierbij aan het tijdelijk demonteren van elementen zoals deuren of plinten, die in de spuiterij behandeld worden, en later weer gemonteerd worden op de bouw. Op deze manier heeft niemand in het bouwproces hinder van deze elementen en kunnen ze niet beschadigd raken. Dit levert daarbij tijdsbesparing dus kostenbesparing op.

Kortom, wij denken proactief met je mee. Waar kan het slimmer of beter? Doordat we jarenlange ervaring hebben, maken wij voor elk project een passend plan, ook qua spuitwerk. Iedere uitdaging wordt vakkundig aangepakt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We geven je graag advies!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09364