Spuitwerk

Op zoek naar een partij die het spuitwerk van jouw plafond, muren, vloeren en andere oppervlakken uit kan voeren? Spuitwerk is een vak apart, maar met onze kennis, ervaring én spuiterij leveren wij gegarandeerd kwaliteit. Of het nu een groot project of een klein project is, in combinatie met onze andere diensten of niet, wij voeren het voor je uit.

Spuiterij Lefering

Onze spuiterij

In onze spuiterij hebben wij 600m2 beschikbaar voor spuitwerk en opslag. Daar kunnen wij ongeëvenaard spuitwerk leveren, ook in grote aantallen.

Ook op locatie krijgt spuitwerk steeds vaker de voorkeur. Het kan een flinke kostenbesparing zijn, vooral voor grote oppervlakken. Denk aan spuitwerk voor muren, plafonds, maar ook deuren en zelfs trappenhuizen. Wij zoeken altijd een passende oplossing, dus als dit voor jou een goede optie is, stellen we dat altijd voor.

Deuren spuiterij Lefering

Spuitwerk voor de bouw, industrie en particulieren

Wij leveren onder andere spuitwerk voor de:

  • Bouwsector: o.a. half- en eindfabrikaten, deuren, kozijnen, vloerplinten, aftimmeringen en meubilair.

  • Industriële sector: o.a. displays, seriematige afwerking van half- en eindfabrikaten, winkelinterieur, horeca en meubilair.

  • Particuliere sector: o.a. deuren, keukens, kasten, meubels, radiatoren.

Kun je spuitwerk en schilderwerk combineren?

Wij combineren vaak spuitwerk met schilderwerk in renovaties en nieuwbouwprojecten. Denk aan het tijdelijk demonteren van deuren die in onze spuiterij behandeld worden, terwijl iedereen op de bouw door kan werken én de deuren niet beschadigd raken. Een besparing van tijd en kosten.


Benieuwd of het bij jou ook slimmer, beter of sneller kan? Al sinds 1859 pakken wij dergelijke projecten als schilderbedrijf op, dus we denken graag proactief daarover met je mee.

Vraag een offerte aan voor spuitwerk

Als schildersbedrijf verzorgen we de complete afwerking van je project, niet alleen het spuitwerk. Dus heb jij een renovatie of nieuwbouwproject op de planning staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Spuitwerk in spuiterij