Grand Café Markt 5

In 2023 sprongen de leidingen bij Markt 5, waardoor het pand onder water stond. Naar aanleiding van de waterschade vond een grote renovatie plaats binnen het pand. Wij werden door Markt 5 ingeschakeld voor het stucwerk, spuitwerk, wandafwerking en schilderwerk. Daarvoor werkten we nauw samen met Bouwbedrijf Hubers BV. Het verhaal van Markt 5 en deze renovatie lees je hier!

Lichtenvoorde

Samenwerking met: Markt 5 Bouwbedrijf Hubers

Uitgevoerde werkzaamheden: Wandafwerking Spuitwerk Schilderwerk

Markt 5 project16
Markt 5 project13
Markt 5 project11
Markt 5 project9
Markt 5 project10
Markt 5 project6

Aan de slag bij Markt 5 in Lichtenvoorde

In het voorjaar van 2023 sloeg het noodlot toe bij Markt 5: de leidingen sprongen en de waterschade was aanzienlijk. Bij de plafonds, de wanden, de vloer… “Dan ga je kijken welke partners ons kunnen helpen om zo snel mogelijk de zaak weer open te krijgen”, aldus Ramon van Markt 5.

Daarom schakelden zij ons in. In samenwerking en met nauw overleg met Bouwbedrijf Hubers B.V. en andere betrokkenen hebben wij al het stucwerk, spuitwerk, schilderwerk en de wandafwerking opgepakt.

Bekijk het project!

"We zijn blij met het prachtige eindresultaat dat is bereikt! Lefering heeft alles naar volle tevredenheid aangepakt en opgeleverd."

Na 8 weken Markt 5 weer operationeel

De grootste uitdaging in dit project was de tijd. Tijdens de werkzaamheden moest Markt 5 dicht, dus de grote wens is natuurlijk om het werk zo snel mogelijk uit te voeren. In totaal hebben wij al met al met 5 verschillende collega’s in een periode van ±8 weken het pand van binnen gerenoveerd. Voor de efficiëntie was het belangrijk om ad hoc te schakelen met de andere partijen wat betreft de planning, zodat we elkaar niet in de weg lopen én niet op elkaar hoeven te wachten.

“Lefering heeft daar echt de perfecte jongens voor gevonden die dat op een hele mooie manier hebben gedaan!” - Ramon
Markt 5 project15
Markt 5 project14
Markt 5 project5
Markt 5 project2

Verschillende werkzaamheden op elkaar afgestemd

Al het bestaande behang werd verwijderd, de wanden opnieuw gereed gemaakt en nieuw - hoogwaardig, maar uitdagend- behang werd geplakt. Ondertussen leverden we spuitwerk op maat, zetten we de bar opnieuw in de lak en schilderden en sausden we alle overige delen.

Het resultaat is er zeker een om trots op te zijn, evenals de samenwerking met alle andere betrokken partijen.

Markt 5 project12