Vastgoedeigenaren

Onderhoud van vastgoed is voor een eigenaar/beheerder van een pand is een hele opgave. Zowel aan de buiten- als binnenzijde van een gebouw. Hoe zorg je ervoor dat alles lang goed onderhouden blijft? Maak je wensen kenbaar aan ons en laat je schilderwerkzaamheden, wandafwerking, beglazing of spuitwerkzaamheden door onze vakspecialisten uitvoeren.

Whats App Image 2021 07 19 at 08 30 44

Partner voor planmatig onderhoud en verduurzaming van jouw gebouw

Als allround schildersbedrijf ontzorgen wij onze klanten op het gebied van schilderwerkzaamheden, beglazing, wandafwerking of spuitwerkIn samenwerking nemen wij de organisatie van deze aspecten over zodat de gebouweigenaar/-beheerder hier geen omkijken meer naar heeft.

Met jarenlange ervaring, oog voor detail en verstand van zaken helpen wij met advies, voeren wij planmatig schilderonderhoud uit en verduurzamen wij gebouwen door middel van het plaatsen van nieuwe beglazing. Wij geven inzicht in mogelijkheden en kiezen voor een lange termijn relaties waar vakmanschap, kwaliteit en 100% tevredenheid voorop staat. Wij regelen het gehele proces, ook bij onverwachte situaties zoals schades.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09114

Altijd een perfect onderhouden gebouw

Nadat wij een gebouw geïnspecteerd hebben, brengen wij de conditie en het uit te voeren werk visueel in kaart en komen met een plan van aanpak inclusief gedetailleerde begroting. Wij zijn hierin transparant in kosten en opbrengsten. Eenmaal opdracht, starten wij onze werkvoorbereiding samen met de klant op.

Gedurende het uitvoerende proces van schilderwerk houden wij de opdrachtgever op de hoogte van de status, evenals bewoners of gebruikers van het gebouw. Alleen gezamenlijk bereiken we het gewenste resultaat. Na afronding van de werkzaamheden bieden wij nazorg en zorgen wij ervoor dat het gebouw altijd perfect onderhouden blijft door pro actief betrokken te blijven.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 08962

Waar wij voor staan

➢ Gericht op lange termijn samenwerking.

➢ Één aanspreekpunt voor alle disciplines.

➢ Een open en transparante begroting.

➢ Lange termijn onderhoud en verduurzaming van het gebouw.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09912