Vastgoedbeheer / VVE

Wij zijn er voor vastgoedeigenaren en Vereniging van Eigenaren (VVE). Wij verzorgen het totale onderhoud en beheer van je gebouw en staan garant voor kwaliteit. Of het nu om een groot- of kleinschalige project gaat: wij zijn de juiste partner en zorgen samen voor het beste eindresultaat.

Buitenschilderwerk onderhoud Lefering

VVE's: meerjaren onderhoudsplan

Meerdere VVE’s hebben al gebruik gemaakt van onze service. Wij hebben ervaring met het afstemmen van bewoners, het regelen van de juiste middelen en zorgen ervoor dat budgetten blijven kloppen. Ook zorgen wij voor een goed meerjaren onderhoudsplan.  

Welk onderhoud staat er wanneer op het programma? Welk budget is beschikbaar? In het plan staat precies wat er de komende jaren aangepakt wordt. Zo weet je precies wat de planning is en wat de daarbij behorende kosten zijn.

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 08881

Vele capaciteiten en hoge kwaliteiten

Doordat we al meer dan 160 jaar actief zijn in de schildersbranche, hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot een bedrijf met vele capaciteiten en hoge kwaliteiten. Elk project begint met het juiste advies, waarbij de focus ligt op het optimaliseren van processen. Dit alles met als doel om het juiste resultaat te behalen, efficiënt te werken en goed te kunnen overleggen en communiceren met gebruikers en/of bewoners van de gebouwen waaraan wij werken.

Waar kan het slimmer en beter? Met onze expertise, flexibiliteit, proactieve houding, korte lijnen en kennis zijn wij de juiste partij om jou te helpen. Daarnaast zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent!

Schildersbedrijf Lefering Niice Digital Marketing 09114