De verduurzaming van 220 appartementen in Apeldoorn

Onderhoud verrichten voor 220 appartementen en diezelfde appartementen verduurzamen? Samen met Wolters Vastgoedonderhoud doet Lefering het. In Apeldoorn! Hier kreeg een compleet woonblok een opfrisbeurt, waardoor het nu - duurzamer - weer jaren vooruit kan. Een opdracht waar we de hoogte in moesten. Weer een mooie uitdaging voor onze mensen!

Apeldoorn

Samenwerking met: Wolters Vastgoedonderhoud Woonzorg Nederland

Uitgevoerde werkzaamheden: Schilderwerk

Lefering apeldoorn42
Lefering apeldoorn39
Lefering apeldoorn34
Lefering apeldoorn33
Lefering apeldoorn29
Lefering apeldoorn6

Aan de slag in Apeldoorn

In samenwerking met onze opdrachtgever Wolters Vastgoedonderhoud voerde Lefering dit project uit voor Woonzorg Nederland. Het doel was om 220 appartementen te verduurzamen. Wij dachten en werkten mee aan de berekening en uitvoering van de afwerking van de gevels (gevelcoating), het schilderen van de aftimmering van gerenoveerde badkamers en keukens en het herstel- en schilderwerk van houtwerk. Denk aan kozijnen, ramen en deuren. 


Al met al zijn we hier ruim een jaar lang dagelijks met 1 tot 2 van onze mensen aan het werk geweest. Van kleinschalig herstel- en sauswerk tot het grote schilderwerk binnen en aan de gevels.

"Het is prettig om qua planning snel te kunnen op- en afschalen met Lefering. Kwaliteit, communicatie en afstemming onderling is erg goed!" - Ernst
Lefering apeldoorn23

De hoogte in voor schilderwerk

In dit project werden appartementen onderhouden. Dat betekent dat we de hoogte in moesten! Een VCA basis certificaat is dan ook verplicht voor onze werknemers die dit project betreden. Als VCA* gecertificeerd bedrijf hebben wij dit op orde.


Gelukkig blijkt keer op keer, dat zolang we ons aan de voorschriften houden, een mooi resultaat om de hoek ligt. Ook ditmaal kunnen we spreken van een tevreden eindklant en opdrachtgever. Met een onderling prettige samenwerking in afstemming en planning - en een resultaat om trots op te zijn - is dit weer een project waar wij met trots op terugkijken!