Schilderwerk voor het GKC tijdens twee vakanties

Het Gerrit Komrij College in Winterswijk was toe aan een frisse laag verf. Ook de vloeren konden wel een nieuwe coating gebruiken. Maar een school opknappen terwijl de leerlingen les hebben? Geen optie. Daarom hebben wij in samenwerking met Profrema de middelbare school opgeknapt tijdens de voorjaars- en meivakantie. Snelheid en efficiëntie was een vereiste, je leest hier hoe dat ging!

Winterswijk

Samenwerking met: Profrema

Uitgevoerde werkzaamheden: Schilderwerk

Lefering Liike 04976
Lefering Liike 04955
Lefering Liike 04942
Lefering Liike 04928
Lefering Liike 04906
Lefering Liike 04895
Lefering Liike 04865

Samenwerking voor een efficiënte planning

Het korte tijdsbestek in dit project had veel invloed op de werkzaamheden, met name in de planning. Hoe zorgen we dat het werkproces slim verloopt?

Wij hebben het project gecalculeerd, nagedacht over de producten en bedacht hoe we het uit te voeren werk zo slim en snel mogelijk uit kunnen voeren. In de vakantieperiodes, aangezien deze werken niet gedaan kunnen worden wanneer de middelbare school geopend is. Eenmaal een goed plan uitgedacht, konden onze collega’s aan het werk!

“Het project schilderwerk van de trappenhuizen Noord en Zuid van het Gerrit Komrij College is voltooid. De schilderwerkzaamheden zijn door de mannen van Lefering Schilderwerken netjes en correct uitgevoerd. Met de juiste producten en een strakke hand is onze gezamenlijke opdrachtgever het Gerrit Komrij College erg tevreden.” - Fred Nibbeling - Operationeel Directeur

Twee vakanties sauzen, lakken en coaten

Tijdens twee vakanties van een week hebben 4 van onze mensen complete trappenhuizen gesausd en gelakt. Ook de toiletruimtes zijn aangepakt binnen deze periodes. De vloeren en trappen zijn voorzien van een nieuwe coating; een PU vloercoating inclusief antislipkorrel. En dat was een uitdaging, want de vloercoating moet langere tijd drogen, in die tijd is de vloer dus niet begaanbaar.

Gelukkig was alles gereed binnen de tijd en naar 100% tevredenheid. De ruimtes zijn klaar om weer jaren intensief gebruikt te worden!

Lefering Liike 04969
Lefering Liike 04907
Lefering Liike 04895
Lefering Liike 04882
Lefering Liike 04878
Lefering Liike 04865