Co-maker in renovatie woonhuis Varsseveld

Deze prachtige boerderijwoning is gerenoveerd. De renovatie was een samenwerking tussen ons en Bouwbedrijf Bruggink BV en betrof een compleet woonhuis. Als co-maker in dit project denken wij mee over de beglazing, het binnen- en buitenschilderwerk en natuurlijk de wand- en plafondafwerking. Alles om aan het einde van de renovatie een resultaat te hebben waar alle betrokken partijen trots op zijn en waar de bewoners nog jarenlang met plezier kunnen wonen!

Schildersbedrijf Lefering Liike 0223 min
Schildersbedrijf Lefering Liike 29 min
Schildersbedrijf Lefering Liike 28 min
Schildersbedrijf Lefering Liike 26 min

Schilderwerk, wandafwerking en nieuwe beglazing door één bedrijf

Bijzonder aan dit project is dat een particulier bij ons terecht kan voor veel verschillende facetten binnen een renovatie. Zo hebben wij voor dit woonhuis niet alleen wandafwerking plus het schilderwerk binnen en buiten opgepakt, maar ook de beglazing. 

Een behoorlijk omvangrijk project voor de schilder om de hoek, met name wat betreft de beglazing, maar voor ons een prachtig project waarvan we de bijkomende risico’s ook durven dragen.

Plattegrond Bruggink
Download 6
Download 5
Schildersbedrijf Lefering Liike 07238 min
Schildersbedrijf Lefering Liike 23 min
Schildersbedrijf Lefering Liike 21 min

Gerenoveerd in 2 maanden

Gedurende 2 maanden waren 2 tot 5 van onze mensen bezig met het renoveren van dit woonhuis. In die tijd waren ook andere partijen die betrokken waren bij de renovatie aanwezig. Het resultaat? Een prachtig verbouwde woning, blije betrokkenen en een heerlijke plek om te wonen voor de bewoners.

Schildersbedrijf Lefering Liike 07353 min
Schildersbedrijf Lefering Liike 07327 min
Schildersbedrijf Lefering Liike 07322 min
Schildersbedrijf Lefering Liike 07313 min
Schildersbedrijf Lefering Liike 07277 min