Renovatie woonhuis in Aalten op korte termijn

Een aanvraag in juli, de start in november en een compleet afgerond project in december; bij de renovatie van een woonhuis in Aalten deden wij het. Samen met opdrachtgever WAM&VanDuren en partner Lurvink Afbouw werd het hele project in een paar maanden gestart en afgerond. Dat kan alleen als je écht samenwerkt. Hoe we dit realiseerden? En wat de grootste uitdagingen waren? Dat lees je hier.

Aalten

Samenwerking met: WAM&VanDuren Lurvink Afbouw

Uitgevoerde werkzaamheden: Schilderwerk Wandafwerking Beglazing

Lefering aalten30
Lefering aalten26
Lefering aalten24
Lefering aalten21
Lefering aalten17
Lefering aalten5

Samenwerken van aanvraag tot aan de start

In juli komt er een aanvraag bij ons binnen vanuit WAM&VanDuren: er moet een woonhuis gerenoveerd worden. Vanaf dat moment denken wij actief mee over de invulling van het project: stucwerk, het vervangen van beglazing om te verduurzamen, afwerking binnen met schilderwerk en wandafwerking… Alles wordt uitgedacht, met als doel een zo efficiënt mogelijk traject met het beste resultaat. Voor alle partijen natuurlijk! Bekijk hieronder een voorbeeld van ons werkproces.

Schermafbeelding 2024 01 10 om 16 32 51

Beglazing, schilderwerk, wandafwerking en stucwerk in 5 werkweken

Het werk start in november 2023 met het inmeten en bestellen van 25 ruiten. Ook plannen we de montage en het stucwerk (door Lurvink Afbouw) tegelijkertijd in, zodat we na de bouwkundige werkzaamheden direct kunnen starten met het schilderwerk en de wandafwerking. Dat is direct de grootste uitdaging. Een goede samenwerking op locatie met collega’s, partners, opdrachtgevers en leveranciers is hier van groot belang!

De uitvoering van de werkzaamheden nam uiteindelijk ongeveer 4 tot 5 werkweken in beslag voor variërend 2 tot 6 van onze vakmensen. En het eindresultaat mag er wezen! Een compleet gerenoveerd woonhuis wat betreft binnenwerk. Het buitenschilderwerk is vervolgens winterklaar gemaakt, zodat we in het voorjaar van 2024 het werk goed af kunnen ronden, met de juiste weersomstandigheden.