Verduurzaming van 22 woningen met HR++ glas

22 woningen in Lichtenvoorde worden verduurzaamd. In opdracht van KlaassenGroep en ProWonen dragen wij bij aan deze verduurzaming door meer dan 400 ruiten te vervangen naar HR++ glas. Daarna is alle binnen- en buitenschilderwerk van de gevelkozijnen, -ramen en -deuren uitgevoerd. Dit alles in een relatief korte periode van 12 weken tijd én in het Nederlandse najaar. Een uitdagende opdracht waar onze mensen hun hand niet voor omdraaien.

Lichtenvoorde

Samenwerking met: KlaassenGroep ProWonen

Uitgevoerde werkzaamheden: Schilderwerk Beglazing

Schildersbedrijf Lefering Lichtenvoorde Gecomprimeerd 2700px 01272 groot
Schildersbedrijf Lefering Lichtenvoorde Gecomprimeerd 2700px 01021 groot
Schildersbedrijf Lefering Lichtenvoorde Gecomprimeerd 2700px 00984 groot
Schildersbedrijf Lefering Lichtenvoorde Gecomprimeerd 2700px 00786 groot
Schildersbedrijf Lefering Lichtenvoorde Gecomprimeerd 2700px 00687 groot
Schildersbedrijf Lefering Lichtenvoorde Gecomprimeerd 2700px 00310 groot
Schildersbedrijf Lefering Lichtenvoorde Gecomprimeerd 2700px 00283 groot

Aan de slag in Lichtenvoorde

Als partner van KlaassenGroep verzorgen wij het vervangen van alle beglazing. Met 22 woningen zijn dat meer dan 400 ruiten die stuk voor stuk van standaard naar HR++ beglazing gaan. Uiteindelijk zal dat voor die woningen betere isolatie, dus een prettiger binnenklimaat, en lagere stookkosten opleveren.

Ook verzorgden wij al het binnen- en buitenschilderwerk van de gevelkozijnen, -ramen en -deuren. Het extra schilderwerk dat voortkwam uit andere bouwkundige werkzaamheden, pakten wij ook direct op. Doordat wij deze kleine klusjes direct uitvoerden, konden we de overlast voor de bewoners tot een minimum beperken.

Plaatsen van beglazing met extra uitdagingen

In projecten als deze zit voor ons de uitdaging met name in de continue afstemming en communicatie. Niet alleen met de opdrachtgever, maar ook met bewoners en andere uitvoerende partners van KlaassenGroep op locatie. Daarom zorgen we dat wij altijd pro-actief meedenken, écht samenwerken en flexibel blijven.

Een project als dit, waar verduurzaming centraal staat, heb je natuurlijk graag voor de winter afgerond. Het doel was dan ook om de 22 woningen in een korte looptijd compleet te maken. En dat in het najaar, met onvoorspelbare weersomstandigheden. Als dat lukt, zoals hier, dan is dat weer een prestatie om trots op te zijn!