Zo werken wij elke week samen met partner en aannemer Marku Bouw

Geen aannemer en onderaannemer, of opdrachtgever en opdrachtnemer, maar partners. Zo beschrijft Marku Bouw de samenwerking met ons. En dat is precies hoe we onze samenwerkingen willen. Meedenken en meewerken van A tot Z om die langdurige relaties te bouwen en te behouden. We vroegen Marku Bouw te vertellen hoe dat er in de praktijk uitziet. Je leest het in deze blog!

Samenwerking markubouw1

Marku Bouw uit Lichtenvoorde

Marku Bouw is een bouwbedrijf uit Lichtenvoorde, gespecialiseerd in de zakelijke markt. Met haar drie verschillende afdelingen, ofwel doelgroepen, verzorgt ze opdrachten voor overheidsgebouwen, utiliteit en vastgoedzorg. Van verbouwingen van scholen tot gezondheidscentra en kantoren. En dat doen zij met behulp van onze vakmensen.

Het begin van een langdurige, goede samenwerking

Stefan van Marku Bouw legt uit hoe ze bij ons terechtkwamen: 

“Wanneer je op zoek gaat naar een partner voor de lange termijn, dan kijk je eerst in de buurt. En laat Lefering nu net in hetzelfde dorp gevestigd zijn! Al sinds het begin is de klik goed en gaat de communicatie soepel. Een perfect recept voor het in stand houden van een mooie samenwerking.”
Samenwerking markubouw4

Kwaliteit, co-maker, transparantie en flexibiliteit

Wij hebben een aantal waarden die we belangrijk vinden. Denk aan kennis, kunde, transparantie en onze kracht als partner. Maar zijn dat voor Marku Bouw ook redenen om met ons samen te werken? En wat merken zij hiervan?

Aldus Stefan...

“We zien Lefering niet als onderaannemer, maar als een partner. Zouden ze ons als opdrachtgever zien, dan denken ze niet mee. En dat doet Lefering juist wel. Lefering is erg betrokken bij de projecten die ze doen. Ze denken mee, haken aan en schakelen snel. In een overleg zien ze niet 10 beren op de weg, maar kijken ze vooruit en denken ze mee over een oplossing. Zien ze in een voorstel kans om dingen goedkoper, beter of juist sneller te doen? Dan zeggen ze dat. Enorm waardevol voor ons én de opdrachtgever.”

“Erg belangrijk voor ons is dat we weten dat we van Lefering op aan kunnen. Ze zijn betrouwbaar. Als we een afspraak maken, kunnen we ervan uitgaan dat hun mensen er zijn en dat er kwaliteit geleverd wordt. Loopt het dan toch mis? Dan is dat met een belletje opgepakt, opgelost en zorgen ze dat alles weer naar wens is.

Bovendien is de communicatie erg fijn en open: snel schakelen, snelle offertes, snel geregeld. Een groot voordeel in dit werkveld.”

Partner voor grote en kleine klussen in ons werkgebied

Inmiddels zijn al heel veel projecten samen opgepakt. Van inmiddels honderden ‘service’klussen tot een groot aantal projecten, waaronder het Noordik Lyceum in Almelo.

En of dat bevalt? 


Stefan: “Voor ons is een partner met leverbetrouwbaarheid van groot belang. Zolang met die partner alles goed zit en de samenwerking is fijn, dan hoeft er geen andere partner betrokken te worden. Prijs speelt hierin zeker een rol, maar komt wel pas na de kwaliteit, betrouwbaarheid en samenwerking. Zelfs als we projecten ver buiten de regio van Lefering oppakken en reistijd mogelijk een rol zou spelen, creëren ze toch een oplossing".

Samenwerking markubouw2
Tim
Marku Bouw BV
"In samenwerking met Lefering hebben wij in een tijdsbestek van circa 15 maanden de grootschalige renovatie van Het Noordik College in Almelo gerealiseerd. Lefering was verantwoordelijk voor al het binnenschilderwerk, de wandafwerking, het buitenschilderwerk, en het leveren en plaatsen van nieuwe binnenbeglazing. We zijn tevreden met het resultaat!"
Bekijk het project